BEHANDELINGEN EN OPLEIDINGEN

info behandelingen

Pedicure/medische pedicure


De nagels worden geknipt en gevijld. Daarna worden met de frees de nagelriemen achteruit geduwd en verwijderd indien nodig. Er wordt manueel gecorigeerd.

Indien u last heeft van : ingegroeide nagel, eeltpitten, eelt worden deze behandeld.

Wanneer nodig zal er besproken worden of er een beugel nodig is bij een ingegroeide nagel of een copolline voldoende is. Copoline is een klein doekje dat onder de nagel gestoken wordt om de pijn te verminderen.

In de praktijk kan u foto's van beugels bekijken of siliconen/ verbanden bekijken die eventueel nodig zijn wanneer u pijnlijke voeten/tenen heeft.

De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voetcreme.


Luxe pedicure


Dit is idem als de gewone pedicure.

Extra : reiniging van de voeten, peeling van de voeten, massage van de voeten en de onderbenen, masker op de voeten, parrafine bad , voetcreme op de voeten.


Gellak voeten / handen


Nagels worden gevijld, nagelriemen achteruit geduwd. Gellak wordt aangebracht. Handen of voeten worden ingesmeerd met een creme.

Gellak op de voeten blijft ongeveer 6 tot 8 weken. Op de handen zal dit ongeveer 2 weken blijven.


Gelnagels 


Nagels worden gevijld. Indien nodig worden er tips gebruikt. De gel wordt aangebracht. U kan kiezen tussen een french manicure (een randje , dit kan in verschillende kleuren), full color (1 kleur op de nagels) of een fantasie op de nagels ( dit kan gaan van een streepje, steentjes, bloem, of dergelijke, ...)

U kan rekenen dat gelnagels ongeveer 4 weken mooi blijven.


Manicure


De nagels worden in vorm geveild. Nagelriemen worden achteruit geduwd en indien nodig verwijderd, dit nadat ze een manicurebadje gehad hebben. Eventuele eelt aan de handen wordt alsook verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een hancreme.


Luxe manicure


Idem als de gewone manicure.

Extra : reinigen handen, peeling handen, massage handen en onderarm, masker, parrafinebad en afsluiting met een handencreme.


Gelaatsverzorgingen (elke behandeling wordt aangepast aan wat jouw huid nodig heeft)


Reiniging gelaat : reinigen van het gelaat, peeling, verwijderen van mee-eters, tonic, gezichtscreme. 30min


Basis gelaatsverzorging : reinigen en peeling van het gelaat, verwijderen mee-eters, masker, tonic, gezichtscreme. 40min


Creme mask : reinigen en peeling van het gelaat, verwijderen mee-eters, ontharen gelaat, massage, creme masker gelaat + oogmasker, tonic, serum, gezichtscreme. 60min


Lift intensiv mask : egaliseert, spant op en lift de huid instant. Vertraagt de veroudering en behoudt de vitaliteit. 60min


Black puri detox : ontstekingswerend, zuiverend, normaliseert en verwijderdt poriën. Zorgt voor een gezonde, stralende huid.


Kaolin mask : zorgt voor een optimale celvernieuwing en een heldere teint. Stimuleert de doorbloeding. 60min


Collageen mask : de huid wordt intens gehydrateerd en de elasticiteit verbetert zichtbaar. Fijne rimpels vervagen en nieuwe worden minder snel gevormd. 60min


Algen mask : zorgt voor een reinigende huid, doorbloeding en stevigheid. Het is voedend en herstellend. Dit bevat de belangrijkste bouwstoffen voor een jeugdige en gezonde huid. 60min


Parrafine verzorging : de aangename warmte zorgt ervoor dat de poriën worden opengezet zodat de actieve bestanddelen in de producten beter worden opgenomen. 60min


INFO SUIKERONTHARING/STRIPSUGAREN : 


Suikerhars is de zachtste manier van ontharen en een natuurlijke manier van ontharen. De voordelen hiervan zijn : minder irritaties, geen ingegroeide haartjes, de haren kunnen voor langere tijd wegblijven en de haarlengte van 4 mm is al voldoende om te kunnen ontharen. Ideaal voor gevoelige huid en voor de gevoelige lichaamsdelen.

Het is belangrijk dat je de dag van het harsen geen bad neemt of je insmeert met een creme, dit voorkomt de goede hechting van de suiker op de haartjes.

Na de ontharing vermijdt je best hitte , sporten en zwemmen, dit omdat het irritatie kan uitlokken. De haren zullen langer wegblijven dan bij de traditionele hars.


Wimperextensions


Wanneer u wimperextensions laat plaatsen voor de eerste keer is het belangrijk om voldoende tijd te voorzien. Bij een nieuwe set kan dit onderhalf uur tot 2 uur duren, afhankelijk van de hoeveelheid wimpers u heeft. Wanneer u laat bijwerken zal dit de helft van die tijd in beslag nemen, dit ook afhankelijk van het aantal weken van bijwerken. Bij het plaatsen van de wimperextensions wordt afgeraden om op voorhand producten op de ogen te gebruiken die olie bevatten, na de behandeling mag dit ook NIET gebruikt worden, evenals mascara! Als u de wimpers goed verzorgt en elke dag borstelt zullen ze langer meegaan.


Wimperextensions zijn enorm populair! Bij de one by one techniek worden de wimpers stuk voor stuk aangebracht op de natuurlijke wimpers.De wimpers worden verlengd en het resultaat is heel natuurlijk.De wimpers zijn tot een maand houdbaar mits goede verzorging!

Bij de 3D russian volume worden 3 haartjes aangebracht per wimper en dit zal zorgen voor meer volume en meer lengte indien u dit wil. Ook deze techniek ziet er nog steeds natuurlijk uit.


Microneedling


De behandeling bestaat uit een reiniging van het gelaat en eventueel een peeling indien uw huid deze nodig heeft. Daarna wordt de huid ontsmet en wordt er met fijne naaltjes 'wondjes' in de huid gemaakt en serum ingebracht. De behandeling wordt afgesloten met een balsem. 

Indien u wil, kan u de behandeling samen nemen met lichttherapie, dan krijgt u extra een vliesmasker met lichttherapie. Dit zorgt voor extra voedingsstoffen en de huid zal zich sneller herstellen.

Het is belangrijk dat u na de behandeling thuis de huid verder verzorgt voor een optimaal resultaat. De producten die hiervoor nodig zijn kan u bij ons aankopen.Massages 


De massages die worden gegeven door onze massagetherapeut is heel uitgebreid.

Relaxatie, hotstone, japanse rug hoofd en nek, zwangerschapsmassage, oorkaars therapie, tempel massage, cupping. Elke massage heeft zijn doel. Onze therapeute kan je helpen bij het kiezen van je massage.
INFO OPLEIDINGEN


NIEUW 


Opleiding wimperextensions PRIVE LES

prijs  €200 one by one of russian of american

prijs pakket met alle benodigdheden (verplichte aankoop)  €150

neem je een vriendin mee en willen jullie samen de opleiding volgen dan gaat er €50 af per persoon!

voor meer info gelieve contact op te nemen.