Behandelingen

info behandelingen

Pedicure


De nagels worden geknipt en gevijld. Daarna worden met de frees de nagelriemen achteruit geduwd en verwijderd indien nodig. Er wordt manueel gecorigeerd.

Indien u last heeft van : ingegroeide nagel, eeltpitten, eelt worden deze behandeld.

Wanneer nodig zal er besproken worden of er een beugel nodig is bij een ingegroeide nagel of een copolline voldoende is. Copoline is een klein doekje dat onder de nagel gestoken wordt om de pijn te verminderen.

In de praktijk kan u foto's van beugels bekijken of siliconen/ verbanden bekijken die eventueel nodig zijn wanneer u pijnlijke voeten/tenen heeft.

De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een voetcreme.


Luxe pedicure


Dit is idem als de gewone pedicure.

Extra : reiniging van de voeten, peeling van de voeten, massage van de voeten en de onderbenen, masker op de voeten, parrafine bad , voetcreme op de voeten.


Gellak voeten / handen


Nagels worden gevijld, nagelriemen achteruit geduwd. Gellak wordt aangebracht. Handen of voeten worden ingesmeerd met een creme.

Gellak op de voeten blijft ongeveer 8 weken.

Op de handen zal dit ongeveer 2 weken blijven.


Gelnagels 


Nagels worden gevijld. Indien nodig worden er tips gebruikt. De gel wordt aangebracht. U kan kiezen tussen een french manicure (een randje , dit kan in verschillende kleuren), full color (1 kleur op de nagels) of een fantasie op de nagels ( dit kan gaan van een streepje, steentjes, bloem, of dergelijke, ...)

U kan rekenen dat gelnagels ongeveer 4 weken mooi blijven.


Manicure


De nagels worden in vorm geveild. Nagelriemen worden achteruit geduwd en indien nodig verwijderd, dit nadat ze een manicurebadje gehad hebben. Eventuele eelt aan de handen wordt alsook verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een hancreme.


Luxe manicure


Idem als de gewone manicure.

Extra : reinigen handen, peeling handen, massage handen en onderarm, masker, parrafinebad en afsluiting met een handencreme.


Gelaatsverzorgingen 


Reiniging gelaat : reinigen van het gelaat, peeling, warme doek, verwijderen van mee-eters, gezichtscreme.


Basis gelaatsverzorging : reinigen en peeling van het gelaat, warme doek, verwijderen mee-eters, ontharen wenkbrauwen, massage, masker, tonic, gezichtscreme.


Luxe gelaatsverzorging : reinigen en peeling van het gelaat, warme doek, verwijderen mee-eters, ontharen gelaat, massage, masker gelaat + oogmasker, tonic, serum, gezichtscreme.


Luxe wintergelaatsverzorging : deze is enkel te boeken in de winterperiode (oktober tem maart) hierbij geniet u van een gelaatsverzorging met warmte handschoenen, warmte voetschoenen en een warmte deken.

Reiniging en peeling, warme doek, verwijderen mee-eters, ontharen gelaat, massage met warme kaarsen, masker, oogmasker, tonic, serum, gezichtscreme.


Plus lichttherapie : u kunt bij elke gelaatsverzorging dit kiezen in plaats van een gewoon masker met oogmasker. Dit is een vliesmasker waarmee u onder kleurenlicht moet gaan liggen. Dit is extra voedend voor de huid. Wanneer u last hebt van acne, rimpeltjes,.. zal dit de huid een extra boost geven!


INFO SUIKERONTHARING/STRIPSUGAREN : 


Suikerhars is de zachtste manier van ontharen en een natuurlijke manier van ontharen. De voordelen hiervan zijn : minder irritaties, geen ingegroeide haartjes, de haren kunnen voor langere tijd wegblijven en de haarlengte van 4 mm is al voldoende om te kunnen ontharen. Ideaal voor gevoelige huid en voor de gevoelige lichaamsdelen.

Het is belangrijk dat je de dag van het harsen geen bad neemt of je insmeert met een creme, dit voorkomt de goede hechting van de suiker op de haartjes.

Na de ontharing vermijdt je best hitte , sporten en zwemmen, dit omdat het irritatie kan uitlokken. De haren zullen langer wegblijven dan bij de traditionele hars.


Wimperextensions


Wanneer u wimperextensions laat plaatsen voor de eerste keer is het belangrijk om voldoende tijd te voorzien. Bij een nieuwe set kan dit onderhalf uur tot 2 uur duren, afhankelijk van de hoeveelheid wimpers u heeft. Wanneer u laat bijwerken zal dit de helft van die tijd in beslag nemen, dit ook afhankelijk van het aantal weken van bijwerken. Bij het plaatsen van de wimperextensions wordt afgeraden om op voorhand producten op de ogen te gebruiken die olie bevatten, na de behandeling mag dit ook NIET gebruikt worden, evenals mascara! Als u de wimpers goed verzorgt en elke dag borstelt zullen ze langer meegaan.


Wimperextensions zijn enorm populair! Bij de one by one techniek worden de wimpers stuk voor stuk aangebracht op de natuurlijke wimpers.De wimpers worden verlengd en het resultaat is heel natuurlijk.De wimpers zijn tot een maand houdbaar mits goede verzorging!

Bij de 3D russian volume worden 3 haartjes aangebracht per wimper en dit zal zorgen voor meer volume en meer lengte indien u dit wil. Ook deze techniek ziet er nog steeds natuurlijk uit.


Microneedling


De behandeling bestaat uit een reiniging van het gelaat en eventueel een peeling indien uw huid deze nodig heeft. Daarna wordt de huid ontsmet en wordt er met fijne naaltjes 'wondjes' in de huid gemaakt en serum ingebracht. De behandeling wordt afgesloten met een balsem. 

Indien u wil, kan u de behandeling samen nemen met lichttherapie, dan krijgt u extra een vliesmasker met lichttherapie. Dit zorgt voor extra voedingsstoffen en de huid zal zich sneller herstellen.

Het is belangrijk dat u na de behandeling thuis de huid verder verzorgt voor een optimaal resultaat. De producten die hiervoor nodig zijn kan u bij ons aankopen.